22 d’agost del 2016

INCLUSIÓ I CONTE EL MONSTRE DE COLORS EN PICTOGRAMES

El curs passat, com ja us vaig explicar, vaig treballar les emocions a classe, a partir del conte del Monstre de colors (clica aqui si vols saber més i  aqui si vols accedir al material). Aquest curs l'hem inocorporat a les nostres unitats didàctiques i el treballarem de forma transversal, dedicaré una entrada específica per explicar-vos-ho.


Avui us vull presentar l'adaptació que he fet, amb pictogrames, del Monstre de colors. L'educació especial sempre ha estat i és la meva assignatura pendent, i que algun dia espero poder realitzar. El treball amb els alumnes amb més dificultats, amb aquells alumnes que has de crear, inventar... és el que més satisfaccions em dóna, i els que més m'han ensenyat. 


Fa tres cursos vam conèixer la Fundació ASPASIM, ja que intervenen a la nostra escola amb alumnes amb discapacitat i TEA. La tasca d'assessorament i intervencions que realitzen a les escoles ordinàries és increible. Aquest estiu he pogut realitzar un curs sobre inclusió, he pogut conèixer amb més profunditat el seu treball i aprendre recursos, adaptacions... molt pràctics que podré aplicar a l'aula aquest curs mateix, ja que tindé un alumne amb NEE.


Per aquest motiu he volgut adaptar el conte EL MONSTRE DE COLORS, amb pictogrames, pequè tot l'alumnat el pugui entendre, el pugui seguir i el puguem treballar.



Aqui us deixo l'enllaç del conte:

https://photos.google.com/share/AF1QipOeDyHcp2eyDRbBeZEao7iIKlUepLZM80V4DOJkx8o74kbmbgYu68czMQh7hh4_0A?key=WGlPbk81N3VpZHFSTEdobU9qZElLQy1lSnMtUnVR

Espero que us sigui d'utilitat!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...